+1 863-397-5981 (Viber, WhatsApp)        edit.florida@gmail.com
Image
Image
Image

Eladott floridai ingatlanok, referenciák


Image

Grand Estuary V - River Strand Golf & Country Club, Bradenton, Florida 34212 - Az eladó ügynökeként

Image
Üdvözöljük ebben a lenyűgöző, legfelső emeleti luxuslakásban, amely lélegzetelállító kilátást nyújt a tóra és a golfpályákra. Ez az ízlésesen berendezett, kulcsra készen bútorozott, teljesen felszerelt, két hálószobás, két fürdőszobás lakás azonnal beköltözhető.  Ami egyedi, az az egész éves golftagság a 27 lyukú Arthur Hills által tervezett bajnoki golfpályához, amely egy elegáns, üdülőhely stílusú, zárt közösség része a Bradenton, Florida szívében található River Strand Golf & Country Club-ban.

Bay Landing, Sarasota, Florida 34240 - A vevő ügynökeként

Image

Kifogástalan, modern sorház a floridai Sarasota áhított Bay Landing közösségében, amely kiváló, sarki egységének köszönhetően természetes fényt áraszt az otthon belsejében. Gyönyörködjel a tágas, nagy belterekben, amelyet a magasba nyúló 9'4"-es mennyezet emel ki, és hívogató légkört teremt az egész lakásban. A parkolás egyszerű, a 1 autós beépített garázzsal és a 2 autós kocsifelhajtóval, így bőven van hely vendégeknek.

Image
Image

Heritage Harbour, River Strand, Bradenton, FL 34212 – Az eladó ügynökeként

Image
Üdvözöljük ebben az exkluzív, teljesen bútorozott és felszerelt családi házban, amely a RIVER STRAND GOLF & COUNTRY CLUB prémium kategóriás, üdülőhely stílusú zárt golfközösségében található Bradenton, Florida-ban. Készüljön fel az egész éven át tartó üdülő-stílusú életre, ahol a luxus és a nyugalom könnyedén megfér egymás mellett.

Waterford At Palm Harbor Luxury Condo, Palm Harbor, Florida 34685- Az eladó ügynökeként

Image
Tapasztalja meg a fényűző életstílust ebben a teljesen berendezett és felszerelt, 2 hálószobás, 2 fürdőszobás kulcsrakész társasházban amely a második emeleten található, a Vista Cay Isles At Cay Commons igen keresett, zárt lakoparkban. Az apartman saját erkélyéről lenyűgöző kilátás nyílik a tóra, békés és nyugodt környezetet biztosítva a pihenéshez.
Image
Image

North Port, Florida 34291 - A vevő ügynökeként

Image
Üdvözöljük ebben a gyönyörű, új építésű, "Pineland" modell, családi házban, amely North Portban, Floridában található. Ez a 241 négyzetméteres ingatlan 3 hálószobával, 2 fürdőszobával, tágas nappalival, ebédlővel és ritka, 3 autós garázzsal rendelkezik. Az otthon homlokzatán található elegáns kődíszítés, a gyönyörű csempézett padló és a korszerűsített útburkolat lenyűgöző hatást kelt minden érdeklődőben.

Orlando, Florida 32819, Vista Cay - Az eladó ügynökeként

Image
Tapasztalja meg a fényűző életstílust ebben a teljesen berendezett és felszerelt, 2 hálószobás, 2 fürdőszobás kulcsrakész társasházban amely a második emeleten található, a Vista Cay Isles At Cay Commons igen keresett, zárt lakoparkban. Az apartman saját erkélyéről lenyűgöző kilátás nyílik a tóra, békés és nyugodt környezetet biztosítva a pihenéshez.
Image
Image

Renaissance Oaks, Clearwater, Florida 33759 - Az eladó ügynökeként

Image
Egyedülálló lehetőség Clearwater szívében, a Renaissance Oaks-ban, egy rangos, keresett, zárt lakóparkban! A csodálatos európai építészettel és magas színvonalú minőségi kivitelezéssel büszkélkedő, egyedi belső felületeket kínáló, elegáns, jól felszerelt, professzionálisan berendezett, 2 szintes medencés ház, az építtető egykori Palm Island III “mintaháza”.

Delray Beach, Florida 33446 - A vevő ügynökeként

Image
Elegáns, modern és könnyed megjelenésével ez a káprázatos, professzionális módon berendezett többgenerációs otthon a The Bridges nevű, kedvelt lakóközösségben található. Ez az egyszintes otthon kitűnő, nyíltteres berendezéssel, egyedi tervezésű, felújított építészeti elemekkel rendelkezik, köztük egy gyönyörűséges márványpadlóval.
Image
Image

The Grove Resort And Spa Hotel Condominium # 3712, Winter Garden, Florida 34787 -  Az eladó ügynökeként

Image
Tulajdonolja, termeljen bérbedásból származó jövedelmet, használja ezt a ritkán kapható lakást a piacon! A 7-ik emeleten található, 136 négyzetméter lakóterületű, 3 hálószobából és két fürdőszobából álló, tóra néző, zárt erkéllyel rendelkező, kényelmes, tágas Jázmin modell, teljesen bútorozott és felszerelt lakás.

Grand Estuary, Bradenton, Florida 34212 - Az eladó és vevő ügynökeként

Image
Kulcsrakészen berendezett, teljesen felszerelt, beköltözésre kész, 2 hálószobás, 2 fürdőszobás, legfelső emeleti lakás, gyönyörű kilátással a tóra és a golfpályára, egész évben ingyenes golftagsággal a 27 lyukú Arthur Hills által tervezett bajnoki golfpályára! Kényelmes helyen, közvetlenül az I-75 mellett található, gyors hozzáférést biztosítva az iskolákhoz, bevásárlóközpontokhoz, éttermekhez és világszínvonalú strandokhoz.
Image
Image

Riverstone, Lakeland, Florida 33811 – A vevő ügynökeként

Image
Ideális lokáció Lakeland déli részén, az újépítkezésű Riverstone festői lakópark közösségében, könnyű ingázást kínálva Tampába és Orlandóba, közel a főbb utakhoz, mint például az I-4, SR 570 (Polk Parkway), FL-92, FL-6 valamint a legjobb bevásárlóközpontokhoz és éttermekhez.

Retreat At ChampionsGate, Florida 33896 -  Az eladó ügynökeként

Image
Kulcsrakész, gyönyörű nyaralóház, fedett úszomedencével a lenyűgöző Championsgate golfüdülőben, mindössze 15 percre a Disney Worldtől. A téglahomlokzattal, cseréptetővel és dísztéglás kocsi beállóval ellátott, kifogástalanul berendezett, 6 hálószobás, 6 fürdős ház 12 lakót is kényelmesen be tud fogadni.
Image
Image

The Grove Resort And Spa Hotel Condominium # 3514, Winter Garden, Florida 34787 - Az eladó ügynökeként

Image
Ez a teljesen bútorozott és felszerelt lakás, mindössze néhány percre a világ egyik prémium nyaralóhelyétől - a Walt Disney Worldtől, a Grove Resort & Water Park Orlando-ban, az 5-ik emeleten található, 135 négyzetméter lakóterületű, zárt erkéllyel rendelkező, 2 hálószobából és 2 fürdőszobából álló kényelmes, tágas Birch modell, nagyszerű kilátással az üdülőhelyre és az Austin-tóra.

Retreat At ChampionsGate, Florida 33896 -  Az eladó ügynökeként

Image
FANTASZTIKUS ELHELYEZKEDÉS! Eladó a Lennar építtető cég egyik Fiji-típusú háza, ahol professzionális dekorációk, hat háló- és hat fürdőszoba várja az új lakókat. A ház gyalogosan mindössze négy percre van a fényűző Oasis Clubhouse-tól, ahol többek között fitneszközpont, üdülőtípusú úszómedence, élményfürdő, lassú sodrású folyómedence, sportpályák, mozi és tiki bár elégíti ki a vendégek igényeit.
Image
Image

Delray Beach, Florida, 33444 - Az eladó és vevő ügynökeként

Image
Eszményi elhelyezkedésű családi ház, 51 × 28 méteres telken, a rendkívül kelendő történelmi Swinton Avenue-n, mindössze pár percre a hírneves Atlantic Avenue-től és az óceánparttól. Az elkerített telek friss tájrendezést kapott, a ház óriási, osztott alaprajzzal rendelkezik, három hálószobája, három teljes, kagylós mészkőlapokkal és antikolt márvánnyal borított fürdőszobája és saját, fedett kerti terasza van, búja trópusi kilátással.

Champions Gate, Davenport, Florida 33896 - Az eladó ügynökeként

Image
Professzionálisan berendezett és dekorált, kulcsrakész családiház a rendkívül kívánatos, 24 órás biztonsági szolgálattal őrzött golfközösségben, a The Retreat at Champions Gate-ben, mindössze 15 percre a Disney Worldtől, közel számos étteremhez, autópályához, bevásárlóközponthoz, vidámparkokhoz. Az otthon 6 hálószobával, 6 fürdőszobával, fedett terasszal, árnyékolt fűtött medencével rendelkezik, hogy stílusosan élvezhesse Floridát.
Image
Image

River Strand, Bradenton, Florida 34212 - Az eladó ügynökeként

Image
Egyedülálló lehetőség, hogy a rendkívül népszerű, karbantartásmentes River Strand Golf & Country Club zárt lakóparkban, egy korlátozott számú, kedvelt Tivoli háztipus tulajdonosa legyen, golftagsággal a 27 lyukú, Arthur Hills által tervezett golfpályán. A lakópark és a ház minden tekintetben luxus és kivételes életmódot kínál.

Isles At Cay Commons, Orlando, Florida 32819 - Az eladó ügynökeként

Image
Ritkán található a piacon, a legfelső emeleten, 3 hálószobás, 2 fürdőszobás sarok lakás, lifttel ellátott épületben a népszerű, Isles at Cay Commons at Vista Cay zárt lakóparkban, az Orange County Convention szomszédságában, pár percre a világhírű Disney World-től, az Universal Studio-tól, a Sea World-től, az Orlando Eye-tól, valamint számos turisztikai látnivalótól, éttermek, bárok, üzletek és bevásárlóközpontok közelében.
Image
Image

Pinnacle Point, Winter Haven, Florida 33880 – A vevő ügynökeként

Image
Vadonatúj családiház Pinnacle Pointban, egy új lakóközösségben, Winter Haven-ben, amely az FL-540 út mellett található, mindössze 9 kilométerre Polk Pkwy-tól és 5 kilométerre az US-17-től. A Valeria alaprajz egy egyszintes ház, amely egy félreeső mesterlakosztályt, gránit/kvarc munkalapokat, valamint egy központi nappalit, étkezőt és konyhát tartalmaz, amely tökéletes szórakozásra és a családdal való estékre.

Grand Estuary - River Strand, Bradenton, Florida 34212 - Az eladó ügynökeként

Image
Két hálószobás, két fürdőszobás, teljesen berendezett, kulcsrakész, ritkán kapható negyedik emeleti lakás, csodálatos kilátással tóra és golfpályára, ahol egész évben élvezheti golftagságát az Arthur Hills által tervezett 27 lyukú bajnoki golfpályán. Közel az I-75 úthoz, a népszerű River Strand Golf és Country Club lakóparkban, Bradentonban található, könnyű hozzáféréssel az iskolák, üzletek, éttermek, és világszínvonalú tengerpartokhoz.
Image
Image

Clearwater, Florida 33761 - A vevő ügynökeként

Image
Szupertágas sorházi lakás Countryside szívében. A ház hátában lévő óriási nyílt mező a gondozással kapcsolatos teendők nélküli életet és bőséges teret biztosít az aktív pihenéshez. A környéken találhatók: remek vásárlási lehetőségek, éttermek (Countryside bevásárló központ), valamint parkok és iskolák (Davis, Safety Harbor, Countryside). A négyhálószobás, kétfürdőszobás otthon felújított ablakai és ajtói hurrikánredőnyökkel lettek ellátva.

Lucaya Lake Club, Riverview, Florida 33579 - Az eladó ügynökeként

Image
Fantasztikus lehetőség tulajdonosa lenni ennek a kerti szomszédok nélkül családi háznak, csodálatos kilátással a tóra és a természetvédelmi területre.Gondosan karbantartott, tágas, 3 hálószobával, 2 és fél fürdőszobával, 1 autós garázzsal, fedett, árnyékolt hátsó terasszal rendelkezik, a Lucaya Lake Club rendkívül kívánatos zárt lakósközösségében, az autópályák, iskolák, vásárlási és szórakozási lehetőségekhez közel.
Image
Image

Retreat At ChampionsGate, Florida 33896 - Az eladó ügynökeként

Image
Teljesen berendezett, kétszintes, bérbeadható, lenyűgöző második otthon, nyaralóház vagy befektetési ingatlan, a Retreat at Champions Gate népszerű üdülőhely- és golfozó lakóközösségben található, mindössze 15 percre a Disney Worldtől. Ez a professzionálisan berendezett, 6 hálószobás, 6 fürdőszobás Fiji családiház, fedett terasszal és fűtött medencével 12 fő befogadására alkalmas, pompázatos körülmények között. Minden hálószoba egyedileg díszített, és saját síkképernyős TV-vel rendelkezik.

Azur At Metrowest, Orlando, Florida 32835 - Az eladó ügynökeként

Image
Remek lehetőség ennek a tágas, csaknem 93 négyzetméteres lakásnak a tulajdonába jutni, melyben 1 hálószoba gardróbbal, 1 fürdőszoba kád/zuhanyzóval, nappali és étkezősarok, valamint a 3-ik emeleten egy tetőtér található ami tökéletes otthoni irodának, médiaszobának, vagy opcionális második hálószobának.
Image
Image

Miami, Florida 33179 - A vevő ügynökeként

Image
Tágas, háromhálószobás, két és félfürdős sorházi ingatlan, kedvelt lakóparkban, pár percre az I-95-ös autópályától, Aventurától, bevásárlási és étkezési lehetőségektől és strandoktól. Nyitott alaprajzú, nagy belmagasságú lakótér bőséges tárolási lehetőségekkel, porceláncsempés padlóburkolattal, tágas lakosztállyal (amelyből gardróbszoba, fürdőszoba, valamint mosó- és szárítóhelyiség nyílik), továbbá elkerített terasszal és garázzsal.

Paradise Palms Resort, Kissimmee, Florida 34747 - Az eladó ügynökeként

Image
Fantasztikus elhelyezkedés! A 900 m2 területű klubház csak egy lépésre van! A világhírű Walt Disney vidámparkok, éttermek és vásárlási lehetőségek közelében fekvő, professzionálisan bútorozott és berendezett sorházi luxusotthon a népszerű Paradise Palms üdülőhely-stílusú zárt lakóparkban található.
Image
Image

Kissimmee, Florida 34747 - A vevő ügynökeként

Image
Felújított, bútorozott, 2 hálószobás, 2 fürdőszobás lakás rövid távú bérbeadási lehetőséggel. Az apartman asztalokkal és székekkel ellátott, privát, zárt terasszal rendelkezik, ahonnan erdei környezetre nyílik kilátás. A hálószobában egy king-size ágy található, míg a mesterfürdőben dupla mosdókagyló, külön fürdőkád és zuhanyzó is van. A vendégszobában két különálló ágy található, a nagy nappalit kandalló ékesíti, a konyha pedig teljesen felszerelt.

The Grove Resort And Spa Hotel Condominium # 3512, Winter Garden, Florida 34787 - Az eladó ügynökeként

Image
Kényelmes, tágas, 5-ik emeleti, teljesen bútorozott és felszerelt Jasmine alaprajzú lakás, 3 hálószobával, 2 fürdőszobával, 136 négyzetméter lakótérrel, árnyékolt erkéllyel, nagyszerű kilátással az üdülőhelyre és a tóra, mindössze pár percre Walt Disney World-től, a világ egyik legkiválóbb nyaralóhelyén – a The Grove Resort & Water Park Orlando-ban, amely egy csodálatos, 43 hektáros területen található, kilátással az Austin tóra.
Image
Image

Allegro Palm, Riverview, Florida 32835 - Az eladó ügynökeként

Image
Kiváló lehetőség tulajdonolni ezt az azonnali beköltözésre alkalmas, ritkán elérhető, legfelső emeleti, tágas, világos, 1 hálószobás, 1 fürdőszobás lakást az Allegro Palm karbantartást nem igénylő zárt lakóparkban, kényelmes helyen, könnyű hozzáféréssel az I-75-höz, éttermek, bevásárlási lehetőségek, Home Depot, Xscape színházak és iskolák  közelében.

Villages Of Bloomingdale, Riverview, Florida 33896 - Az eladó ügynökeként

Image
Saját használatra vagy bérbeadasra alkalmas! A Riverview Villages of Bloomingdale zárt lakóközösségében található földszinti egység árnyékolt erkéllyel, 3 tágas hálószobával, gardróbbal, 2 fürdőszobával, teljesen felszerelt konyhával, reggelizőbárral, valamint nappalival és étkezővel rendelkezik. A falak és az ajtók frissen festettek, a szőnyeget cserélték!
Image
Image

Crescent Place At Lake Lotus, Altamonte Springs, Florida 32714 - Az eladó ügynökeként

Image
Tökéletes hely otthonnak hívni ezt a Crescent Place Lake Lotus, az egyik legkeresettebb lakóparkban található lakást, amely kényelmes helyén, a Maitland és SR 434 közelében helyhezkedik el, ahonnan könnyen megközelíthető az I-4 és 429 autópályák, közel a Seminole State College-hoz, bevásárlóközpontokhoz, szórakozóhelyekhez, éttermekhez és magasan értékelt iskolákhoz!

ChampionsGate, Davenport, Florida 33896 - Az eladó ügynökeként

Image
Elegánsan berendezett, kulcsrakész, 6 hálószobás, 6 fürdőszobás, kétszintes ház, saját medencével és fedett terasszal, Orlando egyik legkeresettebb, kiadásra is alkalmas lakóközösségében, a The Retreat at Champions Gate-ben: lehet állandó otthonod, nyaralóházad vagy jövedelemtermelő rövid távú bérleti ingatlanod.
Image
Image

Villages Of Bloomingdale, Riverview, Florida 33896 - Az eladó ügynökeként

Image
Kiváló lehetőség birtokba venni ezt a tágas, 2 hálószobás, 2 1/2 fürdőszobás, egyautós garázzsal rendelkező sorházat, amely a karbantartást nem igénylő, Villages of Bloomingdale zárt lakóparkban található. Az alsó szint, amelyet nyitott térként terveztek, magába foglalja a konyhát egy hatalmas kamrával és reggelizőbárral, nappalival, és szolgálati fürdőszobával. Tolóajtók nyílnak a nappaliból az udvarra, kilátással egy természetvédelmi területre.

Cypress Bend Of Countryside, Clearwater, Florida 33761 - Az eladó ügynökeként

Image
Tágas családiház 203.82 négyzetméter lakóterülettel, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, 2 autós garázs, ebédlő, nappali, kandallóval ellátott családi szoba, étkező a konyha mellett, valamint egy fedett terasz spa-val, az egyik legnagyobb, 1426.52 négyzetméter telken, a népszerű Countryside szívében, egy csendes zsákutcában.
Image
Image

Highlands At Hunter's Green,Tampa, Florida 33647 - Az eladó ügynökeként

Image
Eladó azonnali beköltözésre alkalmas, frissen festett, legfelső emeleti lakás a Higlands at Hunters Green-ben, a Hunter's Green Golf népszerű, 24 órás őrzött lakóközösségben, New Tampa központjában, a Wiregrass és Tampa Premium Outlet Mall közelében, éttermek, rangos iskolák, mozik, kórházak, golfpályák szomszédságában.

Countryside, Clearwater, Florida 33761 -  Az eladó ügynökeként

Image
Elhelyezkedés! Elhelyezkedés! Elhelyezkedés! Éljen egy nagyon keresett térség szívében, csendes családi környezetben, közel mindenhez: bevásárloközpontok, éttermek, golfpályák, elit iskolák, mozik, repülőterek, orvosi létesítmények, parkok és Florida legszebb strandjai. Tágas kétszintes villába költözhet, amelyben 4 hálószoba, 2 fürdőszoba és kulcsrakész tetőtér található, ahogyan ritkán találkozik a piacon.
Image
Image

Paradise Palms Lakópark, Kissimmee, Florida 34747 - Az eladó ügynökeként

Image
A hazatérés izgalma nem változik. E kétemeletes, teljesen bútorozott és felszerelt, HÁTSÓ SZOMSZÉD NÉLKÜLI városi stílusú ház TÓPARTI elhelyezkedésével tökéletesen megfelel OTTHONnak, MÁSODIK OTTHONnak vagy AKÁR BEFEKTETÉSnek is. A Paradise Palms Resort az egyik legnépszerűbb üdülőhely-stílusú zárt lakópark, mindössze pár percre a Disney Worldtől, bevásárlási lehetőségektől, éttermektől és más látnivalóktól.

Vista Cay/ Isles At Cay Commons, Orlando, Fl 32819 - Az eladó ügynökeként

Image
Megtalálta az új otthonát! Ez a lenyűgöző, teljesen felújított, stílusosan berendezett, bútorozott és felszerelt, 2 hálószobás, 2 fürdőszobás, földszinti luxus lakás a népszerű, Isles at Cay Commons at Vista Cay zárt lakóparkban található, az Orange County Convention szomszédságában, pár percre a világhírű Disney World-től, az Universal Studio-tól, a Sea World-től, az Orlando Eye-tól, valamint számos turisztikai látnivalótól, éttermek, bárok, üzletek és bevásárlóközpontok közelében.
Image
Image

Plantation, Florida 33324 - Az eladó ügynökeként 

Image
Beköltözésre kész, szívet melengető egyszintes otthon, a 24 órás őrszolgálattal ellátott Sunset Cove zárt lakóparkban, a jóhírű Central Park régióban, amely kitűnő iskoláiról híres, és közel van a főbb autópályákhoz, bevásárlóközpontokhoz, éttermekhez, golfpályákhoz és reptérhez.

Wesley Chapel, Florida 33543 - Az eladó ügynökeként

Image
Zöldövezetek karbantartását nem igénylő sorház a Vermillion Meadow Pointe zárt lakóparkban, kényelmes hozzáférést biztosítva az I-75 és az I-275-ös utakhoz, a bevásárló -, éttermi -, és szórakoztató lehetőségekhez, nagyszerű iskolákhoz. A kerámia burkolatú földszint teljesen felszerelt konyhával, reggeliző bárral, kamrával, nappaliszoba/étkező kombinációval, ½ fürdővel, valamint egy árnyékolt /csempézett terasszal és tároló szekrénnyel rendelkezik, amely a hátsó szomszédok nélküli természetvédelmi területre néz.
Image
Image

BellaVida Resort, Kissimmee, Florida 34746 - Az eladó ügynökeként

Image
Az ingatlan a lehető legjobb elhelyezkedéssel bír, és tökéletes kiadandó nyaralónak vagy második otthonnak: a lenyűgöző, természetvédelmi területre néző kilátást nyújtó, kulcsrakészre bútorozott, teljesen felszerelt ház 4 hálószobával, 4 fürdőszobával, játéktérré alakított garázzsal és fűtött, fedett medencével rendelkezik.

Brandon, Florida 33510 - Az eladó ügynökeként

Image
Tökéletes állapotban lévő, három háló- és két fürdőszobás családi ház, fedett terasszal, 1000 m2-es területen, a Brandon-régió szívében, közel az I-75-ös és I-4-es autópályákhoz, iskolákhoz, bevásárlási lehetőségekhez és éttermekhez. Nincsenek építkezési és térhasználati megkötések, sem pedig HOA díjak (Home Owners’ Association, közös költség).
Image
Image

Venetian Place, Orlando, Florida 32822 - Az eladó ügynökeként

Image
Tökéletes állandó otthonnak, nyaralóhelynek vagy befektetésnek!  Beköltözésre kész, frissen festett, legfelső, 3-ik emeleti lakás a Venetian Place zárt, vízparti lakóközösségében, mindössze pár percre az Orlando nemzetközi repülőtértől és Orlando belvárosától, közel a főbb utak, éttermek, vásárlási lehetőségek, egészségügyi intézmények és turisztikai látványosságokhoz.

North Bay Village, Tampa, Florida 33615 - Az eladó ügynökeként

Image
Üdvözöljük otthonában a North Bay Village biztonságos közösségében, a vízparton! Ez a második emeleten található, frissen festett és újonnan szőnyegezett lakás tökéletes választás lehet elsődleges otthonnak, üdülőháznak vagy kiváló befektetési lehetőségnek. Egy hálószobával és egy fürdőszobával rendelkező, barátságos és bájos lakás várja Önt. A lakáshoz tartozik egy fenntartott parkolóhely és egy tárolóhelyiség a balkonon.
Image
Image
Copyright © 2024. All Rights Reserved.

KAPCSOLAT

Mobil: +1 863-397-5981

Viber, WhatsApp : +1 863-397-5981

Honlap: www.aimflorida.hu

E-mail: edit.florida@gmail.com

FLORIDA CAPITAL REALTY