+1 863-397-5981 (Viber, WhatsApp)        edit.florida@gmail.com
Image
Image
Image

Hírek


MILLION DOLLAR CLUB – BRONZ DÍJ 2022


Nagyon örülök, hogy megoszthatom Önökkel , hogy elnyertem a rangos MILLION DOLLAR CLUB, BRONZE PRODUCER AWARD 2022 díjat a floridai lakóingatlan-piacon nyújtott kiemelkedő értékesítési teljesítményemért. Ez jelentős eredmény, és nagyon hálás vagyok az elismerésért.

Szívből jövő köszönetemet szeretném kifejezni minden egyes korábbi, jelenlegi és leendő ügyfelemnek, akik bíztak bennem floridai ingatlanigényeikkel kapcsolatban. Abszolút kiváltság, hogy Önökkel együtt dolgozhatok, és részt vehetek álmai otthona megtalálása vagy ingatlana eladása felé vezető úton. Az Önök elégedettsége és boldogsága a legfontosabb számomra, és óriási megtiszteltetés, hogy szerepet vállalhattam az Önök floridai ingatlanügyeinek levezetésében.

Image

Szeretném megköszönni családomnak és barátaimnak is, akik pályafutásom során megingathatatlan támogató rendszeremet jelentik. Folyamatos bátorításuk nagyban hozzájárult sikereimhez. Hálás vagyok szeretetükért és támogatásukért.

Ez a díj nemcsak értékesítési teljesítményem elismerése, hanem egyben elkötelezettségem is, hogy kivételes ügyfélszolgálatot, tisztességet és professzionalizmust nyújtsak minden ügyfelemnek. Biztosíthatom Önöket, hogy továbbra is fáradhatatlanul dolgozom a legmagasabb színvonalon, és mindent megteszek azért, hogy felülmúljam az Önök elvárásait.

Mégegyszer köszönöm a bizalmat, a lehetőséget és a támogatást. Alig várom, hogy a jövőben is szolgálhassam Önöket, és hogy további sikertörténeteket alkossunk együtt 2023-ban is a floridai ingatlanpiacon.

A Világ 10 Leggazdagabb Embere


Évek óta Bill Gates a világ leggazdagabb embere, 86 milliárd dolláros vagyonával messze a második helyezett, Warren Buffett előtt van, aki ismét felkapaszkodott a dobogó második helyére. A világon több mint 2000 embernek van több mint egymilliárd dolláros vagyona - derül ki a Forbes éves összesítéséből.
A dollármilliárdosok száma 13%-ot emelkedett, 2043 ember rendelkezik a világon egy milliárd dollár fölötti vagyonnal, tavaly még mindössze 1810 embernek volt ennyi pénze. A milliárdosok teljes vagyona is növekedett 18%-kal, összesen 7670 milliárd dollárra, ami szintén rekordnak számít. A listára 195 új milliárdos is felkerült, többségük, 76 ember Kínából származik.

A lista élén szereplő gazdagok több egyéni rekordot is megdöntöttek:

 • A világ leggazdagabb embere hosszú évek óta Bill Gates, a Microsoft alapítója, a tavalyi 75 milliárd dolláros vagyonát sikerült felhizlalnia 86 milliárd dollárra. 
 • A második helyet visszaszerezte Warren Buffett, aki Donald Trump megválasztásán hatalmasat kaszált, tavaly 14,8 milliárd dollárral szaporította a vagyonát, 75,6 milliárd dollárra.
 • Az egész világon a legjobb éve pedig Jeff Bezosnak, az Amazon alapítójának volt, aki 27,6 milliárd dollárral gazdagodott tavaly, 72,8 milliárd dolláros vagyonával a leggazdagabb emberek dobogójára is sikerült fellépnie.
 • Amancio Ortega, a Zara alapítója "csak" 4,3 milliárd dollárral lett gazdagabb tavaly, ezzel a másodikról a negyedik helyre került vissza, 71,3 milliárd dolláros vagyonnal.
    Mark Zuckerberg szerepel az ötödik helyen, miután tavaly a vagyona 11,4 milliárd dollárt gyarapodott, jelenleg 56 milliárd dollárja van.
 • Közben Carlos Slim, a mexikói üzletember, aki korábban a világ leggazdagabb embere is volt, a hatodik helyre esett vissza.
 • A hetedik helyre Larry Ellison, szoftverguru került, 52,2 milliárd dolláros vagyonnal.
 • A nyolcadik-kilencedik helyet egy testvérpár, David és Charles Koch töltik be, 48,3 milliárd dolláron osztoznak.
 • A tizedik Michael Bloomberg, 47,5 milliárd dolláros vagyonnal.

Forrás:

http://www.portfolio.hu/befektetes/privat_bank/ime_a_vilag_10_leggazdagabb_embere.5.245751.html 

Így vesz házat DiCaprio és Mariah Carey


Sztárok ingatlanközvetítője vall a hírességek ingatlanvásárlási szokásairól.

Sztárok ingatlanközvetítője vall a hírességek ingatlanvásárlási szokásairól.

A Cosmopolitan.com Dolly Lenz luxusingatlan-közvetítőt kérdezte, aki sztárok megunt ingatlanait adja el más sztároknak, vagy legalábbis nagyon gazdag embereknek. Dolly révén megtudhatjuk, hogy az olyan világsztárok mint Leonardo DiCaprio vagy Mariah Carey milyen szempontok alapján vesznek új ingatlant maguknak, ill. milyen meglepő vevői igényekkel keresték már őt meg a felső tízezerből.

1. Meg se gondolnánk, mi mindent megtesznek a sztárok, hogy biztonságban érezzék magukat otthonukban. "Nagyon nagy igény mutatkozik a pánikszoba iránt, - árulja el Dolly - ahova a híresség támadás esetén elmenekülhet és teljes biztonságban érezheti magát, mert van benne ivóvíz és olyan egyedi és független kommunikációs csatornával rendelkezik, amit nem lehet elvágni a külvilágtól. Több ilyen ingatlanunk is van, de szerencsére a pánikszobákat eddig egyszer se kellett használni."

2. Gyakran előfordul, hogy kevésbé híres és még kevésbé gazdag, de nagyon kíváncsi emberek érdeklődnek egy-egy híresség eladó lakása, háza iránt csak azért, hogy bepillanthassanak abba a világba, ahol egy igazi sztár él. "Mindennap megesik az ilyen. Nem nagy ügy. - mondja Dolly - Nyilvánvaló, hogy akárkit nem engedünk be ügyfeleink privát szférájába. Minden érdeklődőt alaposan átvilágítunk. Természetesen itt is vannak kivételek: ha Leo DiCaprio felhív, akkor nem kérek tőle banki referencialevelet, azonban John Smith-től igen. Biztosan tudnom kell, ki az érdeklődő és arról is meggyőződök mielőtt beengedném, hogy valóban meg tudja fizetni annak az ingatlannak a vételárát, amelyiket meg akarja nézni." 

3. Hihetetlen, de a sztárok is vágyakoznak más sztárok otthonában élni. "Néhány éve Mariah Carey-nek mutattam meg Barbra Streisand penthouse-át, aki azt mondta, hogy őt nem érdekli semmi más, kifejezetten azt a lakást akarja megvenni, ahol Barbra élt, annyira tiszteli és becsüli őt. Hiába, még a sztárok is megőrülnek a sztárokért." - mondja Dolly.

4. A sztárok elképesztő igényekkel képesek előállni: előfordult már parfümhűtő és méhkaptár is. "Volt olyan ügyfelünk, aki kikötötte, hogy neki olyan lakás kell, ahol van egy hűtő kifejezetten a parfümök számára. Állítólag a parfümök szobahőmérsékleten megbuggyannak. - magyarázza Dolly - Egy másik híresség barátnője pedig allergiás rohamokkal küzdött, amire rendszeresen természetes mézet kellett ennie, ezért aztán egy méhkaptárat kellett létesítenünk a tetőn, persze tele méhekkel és egy méhészt is kerítettünk hozzá. Ez komoly, nem vicc."

5. Az igazi sztárok mindig pörgésben vannak és szeretnek gyorsan eltűnni. "Sok híresség keresett olyan ingatlant, ahonnan öt percen belül eljuthatnak egy helikopter-leszállóhelyig, mivel azt akarták, hogy otthonról is bármikor és gyorsan el tudjanak szökni." - mondja Dolly.

6. A sztárok egyedi igényeik szerint alakítják át az otthonukat. "Mint például Diddy, aki vett egy rendes három hálószobás apartmant, amiből az átalakítás után egyetlen hálószobás lett. - mondja Dolly - Ő az egész fürdőszobát egy elképesztő, tükörfalas bárpulttá alakította át."

7. Általában maga a sztár az utolsó, aki a csapatából megnézi a házat. "Ő jön utoljára, hiszen a csapat előre megszűri a kínálatot és kiválasztják azokat, amelyek tetszenének neki. - mondja Dolly - A két legjobb marad, ezeket mutatják meg a sztárnak. - majd így folytatja, - Olyan is volt, hogy a celeb meg se nézte személyesen, amit vett. Leo DiCaprio se látta az újonnan vett, méregdrága ingatlanát, csak a forgatás utolsó napján beugrott és aláírta a papírokat."

8. Egy valamirevaló mai sztárhálószoba saját konyhával rendelkezik. "A reggelizőkonyha gyakori kérés, - mondja Dolly - noha ma még alig lehet hallani a reggelizőkonyháról. Sokan azt se tudják, mi az, de a sztárok már ismerik és igénylik, hogy legyen. Annak ellenére akarnak ilyet, hogy ezért fel kell áldozni egy fürdőszobát és teljesen át kell alakítani a hálószobát. Egyébként a reggelizőkonyha általában egy kis helyiségből áll, amiben van egy beépített fagyasztógép, hűtő, bárpult, mosdókagyló és egy kávéfőző."

9. A sztárok széfben tárolják az értékeiket, erre nem sajnálják a pénzt. "A reggelizőkonyhán kívül a másik nagy dolog, amire vágynak, az egy egyedi igényekre szabott, beépített széf. - árulja el Dolly - Egyes házakban akkora a széf mint egy szoba. Be lehet rajta lépni és kényelmesen sétálgatni benne."

 

Forrás: 

https://ingatlanok.hu/hirek/20160905/igy-vesz-hazat-dicaprio-es-mariah-carey

Elkelt az Empire State Building Tizede


A katari állami beruházási alap (Qatar Investment Authority - QIA) 10 százalékos tulajdonrészt szerzett a világ egyik leghíresebb felhőkarcolóját üzemeltető cégben. Ezért 622 millió dollárt fizetett az egyébként összesen 330 milliárd dollár fölött diszponáló katari szuverén alap.

Az Empire State Building 1931-ben készült el és azóta New York egyik jelképe. A ma is „aktív” 102 emeletes, 381 (az antennával együtt 443) méter magas felhőkarcoló sokáig a világ legmagasabb épülete volt. De a katari beruházás nem csak a felhőkarcoló egyedisége miatt figyelemre méltó. A QIA az üzlet kapcsán közölte: mostantól inkább nagy presztízsű amerikai és ázsiai ingatlanok megszerzésére koncentrálnak, korábbi európai „nyomulásukat” némiképp lefékezik. Legalábbis egyelőre.

Az utóbbi években sok híres épületet vettek meg, vagy szereztek bennük tulajdonrészt Milánóban, Párizsban, Londonban, övék például a híres nagyáruház, a Harrods is a brit fővárosban. De vettek kastélyokat is, főleg Franciaországban, ahol nemrég az egyik leghíresebb, versenylovakat tenyésztő telepet is megvásárolták.
Katari tulajdonban van a francia futball ékköve, a Paris Saint-Germain is. Ami Nagy-Britanniát illeti: a Brexit miatt a katari alap több, már folyamatban lévő ingatlanszerzéséről lemondott. Viszont profitált is a népszavazásból. A kilépéspártiak győzelme után ugyanis csökkent a British Airways részvényeinek értéke, ezért az QIF-től nem független Qatar Airways légitársaság 15 százalékról 20-ra növelte tulajdonosi részesedését a brit cégben. De a főcsapás iránya most, legalábbis ingatlan vonalon, Amerika.

A katari alap a következő öt évben 35 milliárd dollárt szán ottani ingatlanok megvásárlására – mondta az Empire State Buildingben szerzett tíz százalékos részesedés megszerzése után az Öböl menti gáz- és olajmonarchia washingtoni nagykövete. A 2015-ös adatok szerint a QIF költött a legtöbbet, 12 milliárd dollárt, világméretű összehasonlításban a többi hasonló szuverén alaphoz képest, megelőzve a CIC kínai (7,8mrd), a GIC szingapúri (7,5mrd) és az Adia abu dhabi (6mrd) alapot.

 

Forrás: 

http://hvg.hu/ingatlan/20160825_Minden_elado_Mar_reszben_az_Empire_State_Building_is_katari

Miami real estate is booming again


Miami has, and continues to be, the front door for all Latin-Americans, especially Brazilians, for holidays, investments, or moving to this city. The Brazilians still lead in this sector. Miami, as a city, represents what Brazilians are looking for — a beautiful place that Is considered the perfect paradise for buyers, while adding to this — the comfort and security that Miami offers. The city is the number one destination for Brazilians. The Greater Miami & Visitors Bureau maintains that Brazil is the first partner of Florida, either in investments or buying.

To some, Miami is their living address. To others, the second residence for vacations.

Regarding investors, a huge percentage of wealthy Brazilians are here to buy luxury real estate. For them, Miami represents a secure place where they invest their money without the fear of any instability or fluctuation of the market. It is an investment that guarantees good return. Many of the biggest developers in Miami target Brazilian buyers. They still are on the pole-position as first buyers in the luxury category, followed by Russians, Canadians, and Americans. In each new development, it is almost sure that between 20 to 30% will be acquired by Brazilians. The year of 2013 was no surprise when 43% of the entire inventory of luxury real estate was sold to Brazilians.

Those condos offer beauty, comfort, and sophistication. They also provide services with spectacular infrastructures like St Regis in Bal Harbour, Regalia in Aventura, Jade Resort, Trump Towers and Acqualina in Sunny Isles. In the Luxury category, there are many projects in Miami ranging from 4 million, the cheapest, to more than 60 million dollars. The signature of those beautiful projects come from the best architects in the world — Swiss, Italians, Argentinians, and also the Brazilian architect João Armentano. They all are the “brains” behind the beauty that soon will embellish Miami.

Among new projects, like Porsche Design Tower launched by Group Dezer, has the innovative Dezervation (lift). It is a new concept that allows its owner to park the car in the front door of the unit with complete privacy. Another great project in Sunny Isles is the newest and recently launched Turnberry Ocean Club from Turnberry Associates. The Soffer family has more than fifty years of building and innovating significant projects. In their portfolio are Aventura Mall, The Fontainebleau Hotel, Turnberry Isles Resort, Porto Vita, and others in the cities of Las Vegas, Washington D.C, and the Bahamas.

In this spectacularly new development, the famous architects Carlos Zapata and Robert Swedroe, have projected the “Sky Club” for Turnberry Ocean Club. Sunny Isles is considered the “Millionaires Road,” and this new project will have a unique “Sky Club” within an area of 3000 m2. Certainly it will have the best sunrises and sunsets of Sunny Isles. Turnberry is a ten billion dollars portfolio company.

Zaha Hadid, the great “Dame” Architect, and the only woman to win the most significant Pritzker Prize twice, was also signing one of the most incredible projects in Miami. It is the One Thousand Museum Tower. Recently launched, it will have sixty-two floors of pure luxe with prices ranging between 5.7 to 49 million. Zaha is internationally well known for her futuristic designs. The building will be the first one in Miami to have its own heliport. Unfortunately, the world lost the acclaimed Zaha who came to inspect the construction and died suddenly on April 16. Her creations will remain.

Miami exerts a strong attraction to the ones who love diversity. The sun, the beaches, and its multicultural flair, made Ugo Colombo, from Milan, choose to stay. He came to study at the University of Miami in 1983 and never left. Ugo is a pioneer in the skyline of Miami. In the financial heart of Miami, Brickell Avenue, are some of the most beautiful buildings developed by his company, including Bristol Tower, Santa Maria, Epic Residences, and the recently launched Flatiron.Flatiron will have 549 units. It will be the last construction on Brickell Avenue and has been projected to have a 360-degree panoramic view. It will be at 736 feet street level.

Miami is flourishing again with luxury and superb buildings. In Ugo word’s “Miami has evolved into one of the leading world markets of luxury living.”

Read the source:

http://www.inreviewbyamericanskymedia.com/miami-real-estate-is-booming-again/#more-671

International buyers make up 36% of all South Florida Real Estate Sales


International buyers accounted for $6.1 billion or 36 percent of South Florida’s home sales in 2015, according to a report released on Thursday.

From September 2014 to August 2015, foreign buyers picked Florida above other states when buying homes. Venezuela, Brazil, Argentina, Colombia and Canada accounted for 62 percent of those sales, according to the 2015 Profile of International Home Buyers by the Miami Association of Realtors and the National Association of Realtors.

The survey covers Miami-Dade, Broward, Palm Beach and Martin counties, finding that Florida leads the country with 21 percent of the nation’s foreign purchases. Miami and Fort Lauderdale accounted for a whopping 50 percent of the state’s foreign sales.Based on dollar amounts, 79 percent of international sales were in Miami-Dade, followed by 18 percent in Broward and 2.7 percent in Palm Beach.

Foreign buyers in South Florida tend to spend more than domestic buyers, according to the report. And 75 percent of their purchases are made with all cash.

 

Here is a breakdown of the top countries investing in South Florida, including Martin County:

 1. Venezuela
 2. Brazil
 3. Argentina
 4. Colombia
 5. Canada
 6. Mexico
 7. France and Italy
 8. Ecuador
 9. Spain
 10. Russia

In Miami-Dade, Venezuela, Brazil, Argentina, Colombia, and Italy and Mexico led the list. In Broward, Canada and Venezeula, Colombia, Argentina, Brazil, and India and Russia were the biggest international buyers. And in Palm Beach, Canada and Brazil were the top countries of origin for real estate buys. – Katherine Kallergis

Read more at source:

http://therealdeal.com/miami/2016/01/21/international-buyers-make-up-36-of-all-sofla-real-estate-report/#sthash.VJiRaEen.dpuf

Disney getting set for new Soarin' ride at Epcot


The popular Epcot attraction has been closed since early January, preparing for a new version of the film that will take riders on a global journey and prompting a new name: Soarin' Around the World.

The new version and its newly constructed third screen are expected to open June 17.

"We're taking our guests on this epic journey that spans six continents and shows them some of the greatest wonders of the world like the Great Wall of China," art director Jason Grandt said last week. The sights will be new and the display will be improved, he said.
"The sights you're going to see are going to be stunning, crystal-clear and unlike anything you've ever seen," Grandt said. "Imagineering has sort of created this one-of-a-kind, unique camera system that delivers the highest-resolution film imagery anywhere. … We've coupled that with a new laser projection system."
Disney released a video of the filming, which look like a camera dangling from a helicopter, flying along the Great Wall. Soarin' Around the World riders themselves will continue to dangle in front of the giant screen, Grandt said. Included in the other scenes is the famed Sydney Opera House in Australia.

Eventually, FastPass+ will be available for Soarin' Around the World. Disney has said the interactive queue has been "reimagined."

A new musical score, composed by Bruce Broughton, is based on the original Soarin' score by late composer Jerry Goldsmith. It is performed by the London Studio Orchestra.

But what about the trademark aromas of Soarin'? The new attraction will still use of the sense of smell. But …

"There are new scents," Grandt said. None of the old ones are returning.

My condolences to the Epcot orange-grove fans. (Sniff, sniff.)


Read more at source:

http://www.orlandosentinel.com/travel/attractions/the-daily-disney/os-dewayne-bevil-theme-park-notes-20160428-column.html

Image
Copyright © 2024. All Rights Reserved.

KAPCSOLAT

Mobil: +1 863-397-5981

Viber, WhatsApp : +1 863-397-5981

Honlap: www.aimflorida.hu

E-mail: edit.florida@gmail.com

FLORIDA CAPITAL REALTY