+1 863-397-5981 (Viber, WhatsApp)        edit.florida@gmail.com
Image
Image
Image

Bemutatjuk Floridát és legnépszerűbb városait


Image

Florida 

A Napfényes Állam

Image
Az Atlanti-óceán keletről, a Mexikói-öböl nyugatról öleli át Floridát, a világ egyik legnépszerűbb belföldi és nemzetközi úticélját. Florida megérdemelten kapta meg a Napfényes Állam nevet. Ezernyi oka van annak, hogy Floridában, az USA negyedik legnépesebb államában vakációzzon vagy vásároljon ingatlant.

Miami

A "Varázslatos Város", "Amerika kapuja"

Image
Miami lüktető városa gyönyörű strandokat, modern, napfényben szikrázó toronyházakat, kellemes időjárást, óceánparti luxusingatlanokat, számtalan szórakozási lehetőséget és a csillogó South Beach non-stop éjszakai életét kínálja. A Miami éjszakai égbolt előtt körvonalazódó város az Egyesült Államok egyik leglátványosabb jelensége.
Image
Image

Orlando

A vidámparkok központja

Image

Orlando az Egyesült Államok legnépszerűbb turisztikai célpontjai között van; vidámparkok, látnivalók, a művészet, a kultúra, különféle események, üzletek, szabadtéri kalandok és az éjszakai élet vonzzák ide a látogatókat a világ minden pontjáról. Az egész város úgy van kiépítve, hogy be tudja fogadni a repülőn, autóval, busszal és vonaton érkező turistákat. 

St. Augustine

Az USA legrégebbi városa

Image
A lenyűgöző történelemmel, spanyol örökséggel rendelkező St. Augustine városa üzletek, művészeti galériák és szabadtéri kávézók sokaságát vonultatja fel. A számos látnivaló, amelyek egy letűnt világba adnak bepillantást, az államok városai között is egyedülállóvá teszik St. Augustine-t. Az utcákat koptató lovas szekerektől az évszázados épületekig bőven van itt mit felfedezni.
Image
Image

Fort Lauderdale

"Amerika Velencéje"

Image

Fort Lauderdale a II. Szeminol Indián háború idején épült erődrendszerről kapta a nevét, ami az Atlanti-óceán, a New River és 300 kilométernyire hajózható vízi út torkolatában fekszik. Lenyűgöző kastélyaival és pazar hajóival Fort Lauderdale megérdemelten viseli a város pecsétjén is olvasható becenevét: "Amerika Velencéje".

Tampa-öböl

Mexikói-öböl, Tampa, Clearwater, St.Petersburg

Image
A Közép-Florida nyugati partján fekvő Tampa-öböl hatalmas természetes kikötőhely, egy folyótorkolat számos nagyobb várossal, melynek lakossága, több mint 4 millió fő. A főbb városi övezetek Tampa (Florida harmadik legnagyobb városa), St. Petersburg és Clearwater városai, amelyeket kiváló közlekedési hálózat köt össze.
Image
Image

Naples

"A világ golf fővárosa"

Image

Naples az Egyesült Államok egyik leggazdagabb városa, ahol az egy főre jutó milliomosok száma a második legmagasabb az országban. Az ingatlanok szintén a legdrágábbak közé tartoznak az egész Államokban, több eladó ház ára a 40 millió dollárt is meghaladja. A számos csatorna és vízparti otthon adja Naples egyedi hangulatát, sok-sok lakónak biztosítva ezzel a Mexikói-öböl nyújtotta előnyöket.

Key West

Florida Keys szigetcsoport

Image
Key West az Egyesült Államok szárazföldi részének legdélebbi pontja, egy szigetváros, amely közelebb esik Kubához, mint Miamihoz. Ez a kis szubtrópusi paradicsom Florida Keys szigetcsoporthoz tartozik, amely könnyed életszemléletéről, lüktető éjszakai életéről, pálmafa szegélyezte utcáiról, természeti szépségeiről, kulturális sokféleségéről, építészetéről és történelmi nevezetességeiről ismert.
Image
Image
Copyright © 2024. All Rights Reserved.

KAPCSOLAT

Mobil: +1 863-397-5981

Viber, WhatsApp : +1 863-397-5981

Honlap: www.aimflorida.hu

E-mail: edit.florida@gmail.com

FLORIDA CAPITAL REALTY