+1 863-397-5981 (Viber, WhatsApp)        edit.florida@gmail.com
Image
Image
Image

Floridai ingatlanvásárlás


Rövid leírás floridai ingatlanvásárlás folyamatáról (családi ház, apartman, villa, öröklakás, sorház):

  • Kiválasztásra kerül a tökéletes floridai ingatlan, személyes igény, elképzelés és költségvetés alapján 
  • Az eladó (viszonteladó) vagy az építész/fejlesztő (újépítésű ingatlanoknál) elfogadja az adásvételi árajánlatot, amely tartalmazza a zárási időpontot és a foglaló összegét.
  • A vásárló átnézi és aláírja az eladó, ingatlannal kapcsolatos feltáró nyilatkozatait.
  • A vásárlónak jogában van az ingatlan műszaki bevizsgálása, melyet egy bizonyos dátumig véghezvisz. A bevizsgáltatás során felmerülő problémák költségei az eladót terhelik.
  • Azok számára, akik kölcsönt/banki hitelt igényelnek floridai otthonuk, befektetési ingatlanuk finanszírozására, jelzálog kölcsön eljárást indítunk (további információkat a külföldi állampolgárok jelenlegi kölcsön programjairól az Információk menüpont alatt talál).
Image

  • Zárócég/Title Company feladata, hogy forgalomképes jogcím kerüljön az új tulajdonos birtokába, ezért mindennemű vizsgálatot elvégez, hogy megbizonyosodjon, nem merül fel telekhasználati tilalom, követelmény, megszorítás az ingatlannal kapcsolatban, és hogy az eladó törvényes és jogos tulajdonos-e. Az adásvétel lezárásakor a Zárócég a teljes vételár összegére szóló biztosítást ad a vevőnek.
  • Zárás előtt végső ingatlan ellenőrzés, átvétel történik.
  • A végső készpénzösszeg meghatározása után, az összeget a vásárlónak a zárás napjára át kell utalnia a Zárócég számlájára. A HUD-1 dokumentum tartalmazza a jóváírásokat és az összes zárási költséget.
  • A zárás a Title Companynél történik. Azok esetében, akik hitellel vásárolták meg ingatlanukat, a jelenlegi kölcsönző bank nem igényli a vásárló személyes jelenlétét. Ez a távlezáró megoldás azt jelenti, hogy az összes adásvétellel és hitellel kapcsolatos dokumentum Magyarország amerikai nagykövetségen aláírható.
  • Gratulálunk! Ön egy floridai ingatlan büszke tulajdonosa! Megkapja a floridai családi ház, apartman, villa, öröklakás vagy sorház kulcsait, beköltözhet, vagy kiadhatja, amíg távol van!
A tízparancsolat ingatlan vásárláshoz:
Florida, a hely ahol élni, dolgozni, tanulni, ingatlant vásárolni, eladni, bérbe adni, befektetni érdemes!!!
Image
Copyright © 2024. All Rights Reserved.

KAPCSOLAT

Mobil: +1 863-397-5981

Viber, WhatsApp : +1 863-397-5981

Honlap: www.aimflorida.hu

E-mail: edit.florida@gmail.com

FLORIDA CAPITAL REALTY