+1 863-397-5981 (Viber, WhatsApp)        edit.florida@gmail.com
Image
Image
Image

Aktuális eladó ingatlanok


Image

North Bay Village, Tampa, Florida 333615 - Az eladó ügynökeként

Image
Üdvözöljük otthonában a North Bay Village biztonságos közösségében, a vízparton! Ez a második emeleten található, frissen festett és újonnan szőnyegezett lakás tökéletes választás lehet elsődleges otthonnak, üdülőháznak vagy kiváló befektetési lehetőségnek. Egy hálószobával és egy fürdőszobával rendelkező, barátságos és bájos lakás várja Önt. A lakáshoz tartozik egy fenntartott parkolóhely és egy tárolóhelyiség a balkonon.

Paradise Palms, Kissimmee, Florida 34747 - Az eladó ügynökeként

Image
Üdvözöljük ebben a tóparti sorházban, Kissimmeben! Hátsó szomszédok nélküli, rövid sétára a klubháztól, teljesen berendezett és felszerelt, 4 hálószobával, 3 fürdőszobával, fedett terasszal és fűtött, saját medencével rendelkező ingatlan, hogy stílusosan élvezhesse Floridát. A rendkívül keresett Paradise Palms üdülő-stílusú zárt lakóközösségében található, közel a világhírű Walt Disney parkokhoz, éttermekhez és üzletekhez.
Image
Image

The Grove Resort And Spa Hotel Condominium # 3541, Winter Garden, Florida 34787 - Az eladó ügynökeként

Image
Legyen tulajdonosa ennek a teljesen berendezett és felszerelt 3 hálószobás, 2 fürdőszobás lakásnak a Grove Resort & Water Park Orlandóban, mindössze pár percre a Walt Disney Worldtől. Az ingatlan közelsége a Walt Disney Worldhöz kívánatos bérbeadási lehetőséggé teszi, és passzív bevételhez juthat az ingatlan bérbeadásából, amikor nem használja. Ez a tágas, 136 négyzetméteres Jázmin modell árnyékolt erkéllyel rendelkezik, és az 5-ik emeletén található.
Image
Copyright © 2023. All Rights Reserved.

KAPCSOLAT

Mobil: +1 863-397-5981

Viber, WhatsApp : +1 863-397-5981

Honlap: www.aimflorida.hu

E-mail: edit.florida@gmail.com

FLORIDA CAPITAL REALTY