+1 863-397-5981 (Viber, WhatsApp)        edit.florida@gmail.com
Image
Image
Image

Bemutatkozás


Floridai ingatlant vásárolni vagy eladni ingatlanügynök bevonása nélkül igencsak nagy kihívás. A siker kulcsa az, hogy megtalálja a legjobb floridai ingatlanközvetítőt.

Az ügyintézés folyamán kizárólag a becsületességre és korrekt eljárásra, megbízhatóságra, titoktartásra, az ügyfelek adatainak bizalmas kezelésére, az ajánlatok azonnali bemutatására, teljes pénzügyi elszámolásra és szakértelemre törekszem, hogy az Ön bizalmára rászolgáljak.

Továbbá, akire Önnek szüksége van, az nem pusztán megbízható, becsületes, erkölcsös, barátságos és igazságos, hanem el is tudja magyarázni a jelenlegi floridai ingatlanpiaci helyzetet, aki az Ön egyéni igényeinek, céljainak és költségvetésének megfelelően közelíti meg a helyzetet. És ami a legfontosabb, akire Önnek szüksége van, az egy teljes körű szolgáltatással rendelkező ingatlanközvetítő, hatékony, kitartó, szorgalmasan dolgozó és sikeres. Az Ön életre szóló ügynöke!

A továbbtanulás a szakmai pályafutásom építésének, sikerességének elmaradhatatlan eszköze. Minden lehetőséget megragadok készségeim és tudásom továbbfejlesztésére, hogy kiváló szolgáltatást nyújtsak ügyfeleim, floridai ingatlant vásárlók és eladók számára. Az elmúlt 6 évben az itt található tanúsítványokat, szertifikációkat, elismervényeket szereztem meg, amelyekre rendkívül büszke vagyok.

Többnyelvű, magyarul és románul is beszélő ingatlanügynökként számos elégedett ügyfelem van. Nincs nagyobb megtiszteltetés számomra mint amikor egy ügyfelem rászánja az időt, hogy értékelje szolgáltatásaimat. Az alábbi Vélemények úgy gondolom, önmagukért beszélnek, kérem tekintse meg!

A kapott elismerések, vélemények egyben köteleznek. A legnagyobb gondossággal és odaadással fogom képviselni Önöket, a floridai ingatlanok jelenlegi és leendő eladóit és vásárlóit!

Pályafutásom során az Aranyszabály szellemében fogok cselekedni: bánj másokkal úgy, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak. 

Forduljon hozzám bizalommal!

Image
Copyright © 2023. All Rights Reserved.

KAPCSOLAT

Mobil: +1 863-397-5981

Viber, WhatsApp : +1 863-397-5981

Honlap: www.aimflorida.hu

E-mail: edit.florida@gmail.com

FLORIDA CAPITAL REALTY