Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Skype Me™!
Hírek
Hírek

Floridai Ingatlan Berendezés, Bérbeadásra 


Amennyiben Ön azt fontolgatja, hogy bérbe adja floridai ingatlanát, önálló családi ház, apartman, villa, lakás vagy sorházról legyen is az, a rövid távú bérbeadással foglalkozó cégek kulcsrakész állapotban ajánlják őket kiadásra. Egy ingatlan abban az esetben számít kulcsrakészen bútorozottnak, ha azonnal beköltözhető, azonnal használható, vagyis nem csak bútorozás szempontjából van készen, hanem van hozzá ágynemű, edények, evőeszközök, minden, egészen a mosogatószivacsig.

Nem szeretne egy egész vagyont befektetni a floridai ingatlanába, de mégis ki szeretne emelkedni a tömegből? Szeretné, ha a befektetési ingatlana nagyszerűen és vendégváróan nézne ki? A turisták általában inkább a hétvégi házakat választják, mint a szállodákat, főként azért, mert olyan érzésük van, mintha otthon lennének. OTTHON FLORIDÁBAN!

Nézzen meg néhányat azon kulcsrakészen bebútorozott, rövid távra kiadható floridai házak közül, amelyekre büszke vagyok! Remélem tetszik amit lát, és rám bízza floridai befektetési célú ingatlanának kiadásra való előkészítését! 

 

Floridai Családi Ház - 6 Hálószoba / 6 Fürdőszoba


 

 

Floridai Sorház - 4 Hálószoba / 4 Fürdőszoba


 

 

Floridai Lakás/Öröklakás - 2 Hálószoba / 2 Fürdőszoba