+1 863-397-5981 (Viber, WhatsApp)        edit.florida@gmail.com
Image
Image
Image

Plantation, Florida 33324 - Az eladó ügynökeként 


| 3 HÁLÓSZOBA | 3 FÜRDŐSZOBA | IKERGARÁZS | 209.58 M| ELADÁSI ÁR: $355,000 |

 

Mindössze 1 nap alatt, teljes áron eladva! Hasonló eredményt szeretne? Ne habozzon, forduljon hozzám bizalommal!

Beköltözésre kész, szívet melengető egyszintes otthon, a 24 órás őrszolgálattal ellátott Sunset Cove zárt lakóparkban, a jóhírű Central Park régióban, amely kitűnő iskoláiról híres, és közel van a főbb autópályákhoz, bevásárlóközpontokhoz, éttermekhez, golfpályákhoz és reptérhez. Nagy belmagasság, nyitott konyha, gránit munkalapok, szeparált hálószobák, parkettás és csempézett padlóburkolat, hurrikánredőnyök minden nyílászárón, tágas, fedett, díszkőburkolatos terasz és még megannyi más.

Az eladó értékelése a zillow.com-on: Nagyon szívesen ajánlom ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Helyismeret:                 ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Szakértelem :                ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Rendelkezésre állás:    ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Tárgyalási képesség:   ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

 

Öt évvel ezelőtt találkoztam Edittel egy délfloridai ingatlanvásárlással kapcsolatban és most, hogy eljött az idő a költözésre, nem volt kétségem afelől, hogy őt fogom felkérni a az eladási folyamat levezénylésére. Annak ellenére, hogy több mint háromórás autóútra lakik tőlünk, azonnal a rendelkezésünkre állt, egyből hozott magával egy alapos összehasonlító piacelemzést és már be is indította a dolgot. A képek és a virtuális háznéző videó kitűnő minőségűek voltak, akárcsak a hirdetés, amely professzionális és vonzó is volt egyben. És most lássuk a kemény (és hihetetlen) tényeket: lakáspiacon töltött idő: 1 nap!!!! Eladási ár: teljes áron! Egy dollárral se kevesebb!

Edit fantasztikus munkát végzett, alig hittem a fülemnek, mikor a fenti eredményt közölte velem telefonon. Ezen felül az egész eladási folyamaton rendkívül hatékonyan vezetett végig minket, mindig rendelkezésre állt, az emailekre perceken, néha másodperceken belül válaszolt!!! Összességében, ha a legmagasabb színvonalú szolgáltatásra, gyors ügyintézésre és egy sugárzó, szuperprofi ügynökre vágyik, őt kell keresnie! Edit a legjobb!!!!
Image
Copyright © 2023. All Rights Reserved.

KAPCSOLAT

Mobil: +1 863-397-5981

Viber, WhatsApp : +1 863-397-5981

Honlap: www.aimflorida.hu

E-mail: edit.florida@gmail.com

FLORIDA CAPITAL REALTY