+1 863-397-5981 (Viber, WhatsApp)        edit.florida@gmail.com
Image
Image
Image

Delray Beach, Florida 33446 - A vevő ügynökeként


| 3 HÁLÓSZOBA | 3.5 FÜRDŐSZOBA | 3 AUTÓS GARÁZS | MEDENCE | 311.41 M2 | VÉTEL ÁR: $1,100,000 |

 

Elegáns, modern és könnyed megjelenésével ez a káprázatos, professzionális módon berendezett többgenerációs otthon a The Bridges nevű, kedvelt lakóközösségben található. Ez az egyszintes otthon kitűnő, nyíltteres berendezéssel, egyedi tervezésű, felújított építészeti elemekkel rendelkezik, köztük egy gyönyörűséges márványpadlóval. Az ingatlan kifogástalan lakberendezési elemekkel van ellátva: kazettás, szegélylécezett mennyezet, tükrös hall, valamint egy díszvilágított, mészkő elektronikai szórakoztatóközpont, amely a nagy szoba fókuszpontjában foglal helyet. A gourmet konyhában kettős Wolf sütő és főzőlap, Sub Zero hűtő, Bosch mosogatógép és felső/alsó szekrényvilágítás van. A klubszoba egyedi tervezésű, beépített irodabútorral rendelkezik, amelyhez felújított világítás, fényűző keményfa padlóburkolat és az udvarra nyíló, üvegezett francia ajtók társulnak.

A vevo értékelése a zillow.com-on: Nagyon szívesen ajánlom ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Helyismeret:                 ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Szakértelem :                ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Rendelkezésre állás:    ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Tárgyalási képesség:   ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

 

Szerencsések voltunk, hogy új otthonunk vásárlásakor hagyatkozhattunk Gábor Edit széleskörű tudására a Delray Beach régió piaci viszonyaival kapcsolatban. Részletes, írásos piacelemzést nyújtott át nekünk és elmagyarázta a jelenleg piaci trendeket. Minden papírmunkát elintézett, nekünk annyi volt a dolgunk, hogy meghallgassuk, és aláírjunk, ha szükséges. Folyamatosan informált minket az ügy alakulásáról, a házellenőrzésről és a HOA (Ház és Lakástulajdonosok Egyesülete) jóváhagyásáról.

Mindig könnyen el tudtuk érni, gyorsan válaszolt a hívásainkra, e-mailjeinkre és smseinkre. Úgy érezzük, jó üzletet kötött nekünk. Volt alkalmunk megfigyelni, mennyire professzionálisan kezeli a helyzeteket, az ingatlanok megtekintésének megszervezésekor vagy az eladó ügynökével és a HOA irodai alkalmazottjaival való tárgyalásokkor. Az egész folyamat nagyon kellemes volt az első találkozástól az üzlet megkötéséig. Nagyon hálásak vagyunk a befektetett kemény munkájáért és elhivatottságáért, és mindenkit biztosíthatunk arról, hogy Gábor Edit minden elvárást felül fog múlni.
Image
Copyright © 2023. All Rights Reserved.

KAPCSOLAT

Mobil: +1 863-397-5981

Viber, WhatsApp : +1 863-397-5981

Honlap: www.aimflorida.hu

E-mail: edit.florida@gmail.com

FLORIDA CAPITAL REALTY