+1 863-397-5981 (Viber, WhatsApp)        edit.florida@gmail.com
Image
Image
Image

Retreat At ChampionsGate, Florida 33896 -  Az eladó ügynökeként


| 6 HÁLÓSZOBA | 6 FÜRDŐSZOBA | IKERGARÁZS | MEDENCE | 311.03 M| ELADÁSI ÁR: $465,000 |

 

Kulcsrakész, gyönyörű nyaralóház, fedett úszomedencével a lenyűgöző Championsgate golfüdülőben, mindössze 15 percre a Disney Worldtől. A téglahomlokzattal, cseréptetővel és dísztéglás kocsi beállóval ellátott, kifogástalanul berendezett, 6 hálószobás, 6 fürdős ház 12 lakót is kényelmesen be tud fogadni. A nappaliban három luxus bőrkanapé és egy 165 cm-es képátlóval bíró HDTV is helyet kapott. Az elkülönített étkezőben tíz fős étkezőasztal áll, hogy mindenki odaférjen a közös vacsorához, a garázs pedig játéktérré lett átalakítva. A tökéletes kényelemről teljesen felszerelt konyha, gránit munkapultok, rozsdamentes acél háztartási gépek, egy konyhapult bárszékekkel, méretes kerevetektől szegélyezett medence, napernyő és párnázott székekkel körülvett két kerti asztal gondoskodik.

Az eladó értékelése a zillow.com-on: Nagyon szívesen ajánlom ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Helyismeret:                 ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Szakértelem :                ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Rendelkezésre állás:    ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Tárgyalási képesség:   ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

 

Évekkel ezelőtt ismertük meg Gábor Editet és elhivatott, proaktív hozzáállása meggyőzött minket arról, hogy ő a legmegfelelőbb ember házunk eladására. Nem is kellett csalódnunk. A helyi ingatlanpiaci helyzettel kapcsolatban mindig jólinformált volt, és egyenesen beszélt velünk a lehetőségekről. Nem csak, hogy készített egy összehasonlító piacelemzést, de arra is szakított időt, hogy elmagyarázza nekünk az aktuális trendeket. Ezen beszélgetések, valamint javaslatai alapján felkészült döntést tudtunk hozni az árról, hogy az versenyképes, de nekünk is elfogadható legyen. Edit javaslatait a piac beigazolta.

Lényegében mindent ő csinált: hirdetésfeladás, háznézés, ajánlatok megtétele, házellenőrzések, szerződéskötés és eladás utáni szolgáltatások. Végezetül, Edittel dolgozni remek, gördülékeny élmény volt. Annak ellenére, hogy eleve magas elvárásokat támasztottunk felé, képes volt még ezeket is túlszárnyalni. Ha megbízható, elhívatott, felkészült, figyelmes és kellemes ügynököt keres, Edit az ön embere. Habozás nélkül tudjuk őt ajánlani bárkinek, aki Orlando körzetében adna vagy venne ingatlant.

Image
Copyright © 2024. All Rights Reserved.

KAPCSOLAT

Mobil: +1 863-397-5981

Viber, WhatsApp : +1 863-397-5981

Honlap: www.aimflorida.hu

E-mail: edit.florida@gmail.com

FLORIDA CAPITAL REALTY