Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Skype Me™!
Hírek

Delray Beach, Florida, 33444 - Az Eladó És Vevő Ügynökeként


 

| 3 HÁLÓSZOBA | 3 FÜRDŐSZOBA | IKERGARÁZS | 255.20 M2 HASZNOS ALAPTERÜLETÁTADÁS: 2018 OKTÓBER 24 | ELADÁSI ÁR: $575,000 |

 

Eszményi elhelyezkedésű családi ház, 51 × 28 méteres telken, a rendkívül kelendő történelmi Swinton Avenue-n, mindössze pár percre a hírneves Atlantic Avenue-től és az óceánparttól. Az elkerített telek friss tájrendezést kapott, a ház óriási, osztott alaprajzzal rendelkezik, három hálószobája, három teljes, kagylós mészkőlapokkal és antikolt márvánnyal borított fürdőszobája és saját, fedett kerti terasza van, búja trópusi kilátással. A ház egész belső tere, valamint a kétautós garázs is újonnan lett kifestve. Gránit munkalapok, hatalmas ablakok és tágas kocsifelhajtó jellemzik a házat, amelyet minden irányból fák és bokrok rejtenek el az esetleges kíváncsi tekintetek elől. Ne hagyja ki a lehetőséget!

 

 

 

 

Delray Beach, Florida 33446 - A Vevő Ügynökeként


 

| 3 HÁLÓSZOBA | 3.5 FÜRDŐSZOBA | 3 AUTÓS GARÁZS | MEDENCE | 311.41 M2 HASZNOS ALAPTERÜLET | ÁTVÉTEL: 2017 MÁJUS 26 |

VÉTEL ÁR: $1,100,000 |

 

Elegáns, modern és könnyed megjelenésével ez a káprázatos, professzionális módon berendezett többgenerációs otthon a The Bridges nevű, kedvelt lakóközösségben található. Ez az egyszintes otthon kitűnő, nyíltteres berendezéssel, egyedi tervezésű, felújított építészeti elemekkel rendelkezik, köztük egy gyönyörűséges márványpadlóval. Az ingatlan kifogástalan lakberendezési elemekkel van ellátva: kazettás, szegélylécezett mennyezet, tükrös hall, valamint egy díszvilágított, mészkő elektronikai szórakoztatóközpont, amely a nagy szoba fókuszpontjában foglal helyet. A gourmet konyhában kettős Wolf sütő és főzőlap, Sub Zero hűtő, Bosch mosogatógép és felső/alsó szekrényvilágítás van. A klubszoba egyedi tervezésű, beépített irodabútorral rendelkezik, amelyhez felújított világítás, fényűző keményfa padlóburkolat és az udvarra nyíló, üvegezett francia ajtók társulnak.

 

 

A vevo értékelése a zillow.com-on: Nagyon szívesen ajánlom ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Helyismeret:                 ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Szakértelem :                ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Rendelkezésre állás:    ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Tárgyalási képesség:   ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

 

Szerencsések voltunk, hogy új otthonunk vásárlásakor hagyatkozhattunk Gábor Edit széleskörű tudására a Delray Beach régió piaci viszonyaival kapcsolatban. Részletes, írásos piacelemzést nyújtott át nekünk és elmagyarázta a jelenleg piaci trendeket. Minden papírmunkát elintézett, nekünk annyi volt a dolgunk, hogy meghallgassuk, és aláírjunk, ha szükséges. Folyamatosan informált minket az ügy alakulásáról, a házellenőrzésről és a HOA (Ház és Lakástulajdonosok Egyesülete) jóváhagyásáról.

 

 

Mindig könnyen el tudtuk érni, gyorsan válaszolt a hívásainkra, e-mailjeinkre és smseinkre. Úgy érezzük, jó üzletet kötött nekünk. Volt alkalmunk megfigyelni, mennyire professzionálisan kezeli a helyzeteket, az ingatlanok megtekintésének megszervezésekor vagy az eladó ügynökével és a HOA irodai alkalmazottjaival való tárgyalásokkor. Az egész folyamat nagyon kellemes volt az első találkozástól az üzlet megkötéséig. Nagyon hálásak vagyunk a befektetett kemény munkájáért és elhivatottságáért, és mindenkit biztosíthatunk arról, hogy Gábor Edit minden elvárást felül fog múlni.

 

 

Paradise Palms Lakópark, Kissimmee, Florida 34747 - Az Eladó Ügynökeként


Á

 

| 4 HÁLÓSZOBA | 3 FÜRDŐSZOBA | MEDENCE | 176.70 M2 HASZNOS ALAPTERÜLET | ÁTADÁS: 2019 ÁPRILIS 03 |  ELADÁSI ÁR: $225,000 |

 

A hazatérés izgalma nem változik. E kétemeletes, teljesen bútorozott és felszerelt, HÁTSÓ SZOMSZÉD NÉLKÜLI városi stílusú ház TÓPARTI elhelyezkedésével tökéletesen megfelel OTTHONnak, MÁSODIK OTTHONnak vagy AKÁR BEFEKTETÉSnek is. A Paradise Palms Resort az egyik legnépszerűbb üdülőhely-stílusú zárt lakópark, mindössze pár percre a Disney Worldtől, bevásárlási lehetőségektől, éttermektől és más látnivalóktól. Az ingatlanban négy hálószoba, három fürdőszoba, privát, fűtött medence, ablakos veranda, elegáns étkező és nappali található. Az egész földszint csempézett, a teljesen felszerelt konyha hatalmas reggelizőpulttal, rozsdamentes acél készülékekkel, valamint gránit munkalapokkal rendelkezik. A felső szinten a háló lakosztály mellett két másik hálószoba van, de az alsó szinten is találunk egy hálót. Élvezze ki a lakópark nyújtotta szolgáltatásokat: 880 m2-es klubház, fitneszcentrum, uszoda, élményfürdő, szauna, tiki bár, tenisz- és kosár- és röplabdapályák, 50 férőhelyes filmszínház, játékterem, bolt, túraút… mindez benne foglaltatik a HOA közösköltségben (Homeowners’ Association, azaz Ház- és Lakástulajdonosok Egyesülete). Ezen felül jár még a házhoz internet, kábel TV és telefonvonal is. A meglévő foglálások átruházhatók az új tulajdonosnak, ha úgy dönt, hogy megtartja a jelenlegi bérbeadó céget.

 

 

A floridai Kissimmee-ben található Paradise Palms Lennar-féle, elegáns nyaralóotthonokkal szolgál, amelyek egyaránt remekek ingatlanbefektetési és nyaralási célra is. Szökőkutak, vízesések, lenyűgöző kilátás és egy valóságos trópusi paradicsom hangjai fogadják a nyaralóközösség fényűző bejáratán belépőket. Paradise Palms teljes körű szolgáltatásokkal bíró nyaralókörnyezete a legkiválóbb szórakozási lehetőségeket kínálja lakói és vendégei számára. Ön és kedves vendégei örömére ott van a közelben minden, amit csak Floridában szeretni lehet. Pár percre van csak a Disney World, a Universal Studios, Orlando nevezetes International Drive utcája, Florida számtalan golfpályája és sok más látnivaló. A lakóközösség elhelyezkedése miatt könnyen elérhető Orlando következő főútvonalairól: US 192, SR I-4, SR 417, és a Highway 27. További információkért forduljon hozzám bizalommal!

 

 

 

Retreat At ChampionsGate, Florida 33896 -  Az Eladó Ügynökeként


 

| 6 HÁLÓSZOBA | 6 FÜRDŐSZOBA | IKERGARÁZS | MEDENCE | 310.20 M2 HASZNOS ALAPTERÜLET | ÁTADÁS: 2018 JÚNIUS 04 | ELADÁSI ÁR: $470,000 |

 

FANTASZTIKUS ELHELYEZKEDÉS! Eladó a Lennar építtető cég egyik Fiji-típusú háza, ahol professzionális dekorációk, hat háló- és hat fürdőszoba várja az új lakókat. A ház gyalogosan mindössze négy percre van a fényűző Oasis Clubhouse-tól, ahol többek között fitneszközpont, üdülőtípusú úszómedence, élményfürdő, lassú sodrású folyómedence, sportpályák, mozi és tiki bár elégíti ki a vendégek igényeit. Ne várjon, amíg álmai otthona felépül és bútorzatot kap: egyszerűen költözzön be ebbe a lenyűgöző, kulcsrakész, jövedelmező nyaralóotthonba, amely a káprázatos Retreat at Champions Gate golfüdülőben található, mindössze 15 percre Disney Worldtől. A hálószobákban 12 főt lehet elszállásolni, pompázatos körülmények között: rendelkezésre áll két lakosztály king-méretű ággyal, 2 hálószoba queen-méretű ággyal, valamint két további hálószoba, két-két ággyal (twin). A földszinten található három puha, világosbarna bőrkanapé elegáns és kényelmes, tökéletes tévénézéshez a hatalmas, 60 colos HDTV-n. A felső szint sötét bőrbútorai és szintén 60 colos HDTV-je ugyancsak remekül szolgálják a pihenni vágyók kényelmét. A különálló étkezőszobában lévő pompázatos asztal pedig hatalmas méretei miatt mindig az étkezések és összejövetelek központja tud lenni. Hogy a ház a stílusos nyaralásra vágyók kedvelt célpontja legyen, arról a nagyméretű járólapokkal csempézett padló, a teljesen felszerelt konyha, sötét faszekrények, rozsdamentes acél készülékek és gránit munkalapok gondoskodnak. A garázs át lett alakítva játékszobává, és helyet kapott benne egy 8’-as méretű (220 centiméteres) biliárdasztal, amelyet pingpongasztallá is át lehet alakítani, egy 7’-as méretű léghoki asztal, csocsó, dartstábla és fali TV. Amennyiben a jelenlegi menedzsmentcégnél marad, az előjegyzett foglalások is átutalásra kerülnek Önnek.

 

 

A Retreat at ChampionsGate népszerű üdülőhely- és golfozó lakóközösség Orlandóban, példátlan felszereltséggel, páratlan kényelemmel. A tökéletesre tervezett gyepek és a két, Greg Normann tervezte 18 lyukú, elsőrangú golfpálya miatt nem véletlen, hogy amerikai és külföldi ingatlanvásárlókat egyaránt vonz ez a nyaraló stílusú golfüdülő, amely elsősorban rövid távú bérbeadásra szolgál. A Retreat At ChampionsGate lakóközösség számos minőségi, teljesen felszerelt, 4-től 8 hálószobás családi házból áll. Tökéletes elhelyezkedés második otthonnak, bérbeadási lehetőséggel. A részletekért kattintson a RÉSZLETEK gombra, vagy további információkért forduljon hozzám bizalommal.

 

 

 

Plantation, Florida 33324 - Az Eladó Ügynökeként     


 

| 3 HÁLÓSZOBA | 3 FÜRDŐSZOBA | IKERGARÁZS | 209.58 M2 HASZNOS ALAPTERÜLET | ÁTADÁS: 2017 AUGUSZTUS 31 |

ELADÁSI ÁR: $355,000 |

 

Mindössze 1 nap alatt, teljes áron eladva! Hasonló eredményt szeretne? Ne habozzon, forduljon hozzám bizalommal!

Beköltözésre kész, szívet melengető egyszintes otthon, a 24 órás őrszolgálattal ellátott Sunset Cove zárt lakóparkban, a jóhírű Central Park régióban, amely kitűnő iskoláiról híres, és közel van a főbb autópályákhoz, bevásárlóközpontokhoz, éttermekhez, golfpályákhoz és reptérhez. Nagy belmagasság, nyitott konyha, gránit munkalapok, szeparált hálószobák, parkettás és csempézett padlóburkolat, hurrikánredőnyök minden nyílászárón, tágas, fedett, díszkőburkolatos terasz és még megannyi más.

 

 

Az eladó értékelése a zillow.com-on: Nagyon szívesen ajánlom ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Helyismeret:                 ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Szakértelem :                ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Rendelkezésre állás:    ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Tárgyalási képesség:   ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

 

Öt évvel ezelőtt találkoztam Edittel egy délfloridai ingatlanvásárlással kapcsolatban és most, hogy eljött az idő a költözésre, nem volt kétségem afelől, hogy őt fogom felkérni a az eladási folyamat levezénylésére. Annak ellenére, hogy több mint háromórás autóútra lakik tőlünk, azonnal a rendelkezésünkre állt, egyből hozott magával egy alapos összehasonlító piacelemzést és már be is indította a dolgot. A képek és a virtuális háznéző videó kitűnő minőségűek voltak, akárcsak a hirdetés, amely professzionális és vonzó is volt egyben. És most lássuk a kemény (és hihetetlen) tényeket: lakáspiacon töltött idő: 1 nap!!!! Eladási ár: teljes áron! Egy dollárral se kevesebb!

 

 

Edit fantasztikus munkát végzett, alig hittem a fülemnek, mikor a fenti eredményt közölte velem telefonon. Ezen felül az egész eladási folyamaton rendkívül hatékonyan vezetett végig minket, mindig rendelkezésre állt, az emailekre perceken, néha másodperceken belül válaszolt!!! Összességében, ha a legmagasabb színvonalú szolgáltatásra, gyors ügyintézésre és egy sugárzó, szuperprofi ügynökre vágyik, őt kell keresnie! Edit a legjobb!!!!

 

 

 

Retreat At ChampionsGate, Florida 33896 - Az Eladó Ügynökeként


 

| 6 HÁLÓSZOBA | 6 FÜRDŐSZOBA | IKERGARÁZS | MEDENCE | 311.03 M2 HASZNOS ALAPTERÜLET | ÁTADÁS: 18 AUGUST, 2017 |

ELADÁSI ÁR: $465,000 |

 

Kulcsrakész, gyönyörű nyaralóház, fedett úszomedencével a lenyűgöző Championsgate golfüdülőben, mindössze 15 percre a Disney Worldtől. A téglahomlokzattal, cseréptetővel és dísztéglás kocsi beállóval ellátott, kifogástalanul berendezett, 6 hálószobás, 6 fürdős ház 12 lakót is kényelmesen be tud fogadni. A nappaliban három luxus bőrkanapé és egy 165 cm-es képátlóval bíró HDTV is helyet kapott. Az elkülönített étkezőben tíz fős étkezőasztal áll, hogy mindenki odaférjen a közös vacsorához, a garázs pedig játéktérré lett átalakítva. A tökéletes kényelemről teljesen felszerelt konyha, gránit munkapultok, rozsdamentes acél háztartási gépek, egy konyhapult bárszékekkel, méretes kerevetektől szegélyezett medence, napernyő és párnázott székekkel körülvett két kerti asztal gondoskodik.

 

 

Az eladó értékelése a zillow.com-on: Nagyon szívesen ajánlom ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Helyismeret:                 ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Szakértelem :                ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Rendelkezésre állás:    ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Tárgyalási képesség:   ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

 

Évekkel ezelőtt ismertük meg Gábor Editet és elhivatott, proaktív hozzáállása meggyőzött minket arról, hogy ő a legmegfelelőbb ember házunk eladására. Nem is kellett csalódnunk. A helyi ingatlanpiaci helyzettel kapcsolatban mindig jólinformált volt, és egyenesen beszélt velünk a lehetőségekről. Nem csak, hogy készített egy összehasonlító piacelemzést, de arra is szakított időt, hogy elmagyarázza nekünk az aktuális trendeket. Ezen beszélgetések, valamint javaslatai alapján felkészült döntést tudtunk hozni az árról, hogy az versenyképes, de nekünk is elfogadható legyen. Edit javaslatait a piac beigazolta. 

 

 

Lényegében mindent ő csinált: hirdetésfeladás, háznézés, ajánlatok megtétele, házellenőrzések, szerződéskötés és eladás utáni szolgáltatások. Végezetül, Edittel dolgozni remek, gördülékeny élmény volt. Annak ellenére, hogy eleve magas elvárásokat támasztottunk felé, képes volt még ezeket is túlszárnyalni. Ha megbízható, elhívatott, felkészült, figyelmes és kellemes ügynököt keres, Edit az ön embere. Habozás nélkül tudjuk őt ajánlani bárkinek, aki Orlando körzetében adna vagy venne ingatlant.

 

 

 

Miami, Florida 33179 - A Vevő Ügynökeként


 

| 3 HÁLÓSZOBA  | 2.5 FÜRDŐSZOBA | GARÁZS | 195.74 M2 HASZNOS ALAPTERÜLET|  ÁTVÉTEL: 2017 FEBRUÁR 3 | VÉTEL ÁR: $295,000 |

 

Tágas, háromhálószobás, két és félfürdős sorházi ingatlan, kedvelt lakóparkban, pár percre az I-95-ös autópályától, Aventurától, bevásárlási és étkezési lehetőségektől és strandoktól. Nyitott alaprajzú, nagy belmagasságú lakótér bőséges tárolási lehetőségekkel, porceláncsempés padlóburkolattal, tágas lakosztállyal (amelyből gardróbszoba, fürdőszoba, valamint mosó- és szárítóhelyiség nyílik), továbbá elkerített terasszal és garázzsal. A lakópark bejáratát őrzött kapuház biztosítja. Klubház, medence és vendégparkoló is rendelkezésre áll. Jöjjön, szeressen bele ebbe az elbűvölő ingatlanba!

 

A vevő értékelése a zillow.com-on: Nagyon szívesen ajánlom ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Helyismeret:                 ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Szakértelem :                ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Rendelkezésre állás:    ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Tárgyalási képesség:   ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

 

Mikor először találkoztunk Gábor Edittel, elmagyarázta, hogy munkája inkább szolgáltatás, mint eladás. Ezt újra és újra be is bizonyította alapos ismereteivel a házépítés és a helyi piaci viszonyok területén. Minden alkalommal, ha új ingatlant néztünk meg, Edit módszeres ellenőrzést végzett esetleges problémák után kutatva, közben magyarázva az épület minőségét, burkolatát, gépeket stb. Edit ezen felül többfordulós tárgyalássorozaton kalauzolt végig minket, amíg olyan árat sikerült kialakítani, amely nekünk is megfelelt. A végén megtaláltuk az ingatlant, amelyik tökéletes volt számunkra és azóta is imádjuk a helyet! Kedvenc mondásom Edittől: „abban a pillanatban, ahogy megvetted az ingatlant, már eladóvá is váltál”.

 

Clearwater, Florida 33761 - A Vevő Ügynökeként


 

| 4 HÁLÓSZOBA | 2 FÜRDŐSZOBA | 147.25 M2 HASZNOS ALAPTERÜLET | ÁTVÉTEL: 2017 MÁRCIUS 15 | VÉTEL ÁR: $178,000 |

 

Szupertágas sorházi lakás Countryside szívében. A ház hátában lévő óriási nyílt mező a gondozással kapcsolatos teendők nélküli életet és bőséges teret biztosít az aktív pihenéshez. A környéken találhatók: remek vásárlási lehetőségek, éttermek (Countryside bevásárló központ), valamint parkok és iskolák (Davis, Safety Harbor, Countryside). A négyhálószobás, kétfürdőszobás otthon felújított ablakai és ajtói hurrikánredőnyökkel lettek ellátva. A ház felújított parketta-, csempe- és valódi fenyő keményfa padlóburkolattal van ellátva. A 18 m2-es padlásszoba ideális lehet dolgozószobának, irodának vagy játszószobának. A nyitott konyha és étkező remek teret nyújt a szórakozáshoz. Az üvegfalú télikert csodálatos magánteret biztosít a gyönyörű idő szabadban történő élvezetéhez.

 

 

A vevő értékelése a zillow.com-on: Nagyon szívesen ajánlom ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Helyismeret:                 ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Szakértelem :                ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Rendelkezésre állás:    ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Tárgyalási képesség:   ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

 

Mikor először találkoztunk Edittel, barátságos, mosolygós, kellemes, megbízható, határozott és segítőkész embert ismertünk meg benne. Úgy vásároltunk ingatlant Floridában, hogy nem is láttuk a házat. Edit járt el a nevünkben, elvégezte a ház ellenőrzését, precízen és alaposan elkészítette a szükséges dokumentumokat és elküldte nekünk őket, apró részletekbe menően elmagyarázva mindent, lépésről lépésre. A vásárlás és üzletkötés rendkívül simán és problémamentesen ment. Edit túlszárnyalta minden, ingatlanügynökökkel kapcsolatos elvárásunkat. A jövőben bármilyen ingatlannal kapcsolatos ügyünk lesz, kizárólag Edithez fordulunk majd. Rendkívül hálásak vagyunk a munkájáért. Nagyon szívesen ajánljuk őt bárkinek, aki ingatlanügynököt keres! 

 

 

Wesley Chapel, Florida 33543 - Az Eladó Ügynökeként


 

| 3 HÁLÓSZOBA | 2.5 FÜRDŐSZOBA | 121.88 M2 HASZNOS ALAPTERÜLET | ÁTADÁS: FEBRUÁR 7, 2018 | ELADÁSI ÁR: $127,000 |

 

Zöldövezetek karbantartását nem igénylő sorház a Vermillion Meadow Pointe zárt lakóparkban, kényelmes hozzáférést biztosítva az I-75 és az I-275-ös utakhoz, a bevásárló -, éttermi -, és szórakoztató lehetőségekhez, nagyszerű iskolákhoz. A kerámia burkolatú földszint teljesen felszerelt konyhával, reggeliző bárral, kamrával, nappaliszoba/étkező kombinációval, ½ fürdővel, valamint egy árnyékolt /csempézett terasszal és tároló szekrénnyel rendelkezik, amely a hátsó szomszédok nélküli természetvédelmi területre néz. A második emeleten két szőnyeges hálószoba és két csempézett fürdőszoba kínál kényelmet a magánélethez. A klubház, a medence, a fitnesz, a játszótér, a teniszpályák használatát a HOA (közös költség) fedezi. Továbbá, a HOA magába foglalja a vizet, a szemet szállitást, a csatornahálózatot, a külső épületbiztosítást, a tetőt és a tereprendezést.

 

Az eladó értékelése a zillow.com-on: Nagyon szívesen ajánlom ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Helyismeret:              ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Szakértelem :             ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Rendelkezésre állás: ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Tárgyalási képesség: ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

 

Nem szoktam túl sűrűn véleményt írni, de most egyszerűen nem tudtam nemet mondani. Magánemberként már több mint 10 éve ismerem Gábor Editet. Ez idő alatt közelről figyeltem, hogyan tanult bele az ingatlanügynök szakmába. Mindig nagyon kedves volt; energikus és professzionális hozzáállást tanúsított mindenhez, amibe belekezdett. Amikor úgy alakult, hogy egyedül folytatja a karrierjét, nem haboztam rábízni az ingatlanom meghirdetését. Tudtam, hogy mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy nagyon rövid időn belül eladja. Szakértelme már a legelején megmutatkozott, a szerződés összeállításától kezdve a fényképek készítésén át az apró részletekre kitérő figyelméig, mindenben. Nem esett nehezére seprűt ragadni, hogy a házat a legjobb állapotába hozza fotózáshoz, mutatáshoz. Éles szemének és szakértelmének hála, az ingatlan nem egész egy hét alatt elkelt. A lelkesedése és a hozzáállása határozottan megnyerő. Mindig volt egy jó javaslata, ha szükség volt rá, és végül ki is harcolta a legjobb árat az ingatlanért. Sosem kellett várnom válaszaira, teljesen profi volt. Nem csak az üzlet lebonyolításában állta meg a helyét, de jól kijött másokkal is. Ügynökök, vállalkozók, ellenőrök és értékbecslők mind szerettek vele dolgozni. Köszönöm Edit, hogy mindig ott voltál és hogy a látszólag nehéz időszakot könnyűvé tetted! És most jöjjön a következő projekt!

 

Kissimmee, Florida 34747 - A Vevő Ügynökeként


 

| 2 HÁLÓSZOBA | 2 FÜRDŐSZOBA | 134.24 M2 HASZNOS ALAPTERÜLET | ÁTVÉTEL: 2018 FEBRUÁR 20 | VÉTEL ÁR: $110,000 |

 

Felújított, bútorozott, 2 hálószobás, 2 fürdőszobás lakás rövid távú bérbeadási lehetőséggel. Az apartman asztalokkal és székekkel ellátott, privát, zárt terasszal rendelkezik, ahonnan erdei környezetre nyílik kilátás. A hálószobában egy king-size ágy található, míg a mesterfürdőben dupla mosdókagyló, külön fürdőkád és zuhanyzó is van. A vendégszobában két különálló ágy található, a nagy nappalit kandalló ékesíti, a konyha pedig teljesen felszerelt. Az üdülő-lakópark számos szolgáltatásai közé tartozik az őrzött kapu bejárat, egy klubház fűtött medencével, fitneszterem, szauna és ajándékbolt. Tökéletes nyaraló, második otthon és extra bevétel bérbeadásból! 

 

 

A vevő értékelése a zillow.com-on: Nagyon szívesen ajánlom ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Helyismeret:              ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Szakértelem :             ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Rendelkezésre állás: ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

Tárgyalási képesség: ✷ ✷ ✷ ✷ ✷

 

Edit fantasztikus volt az egész vásárlási folyamat során. Nagyszerű tanácsokat adott a legapróbb dolgokat illetően is. Több mint 8 éve ismerjük Editet. Évek óta él Floridában, és nagyon tájékozott Közép Florida és Orlando területéről. Türelemmel mutatta be az ajánlatokat, részletes visszajelzést adott a HOA-ról (Lakástulajdonosok Egyesülete, közös költség), segített nekünk realisztikus elvárások kialakításában és alapvetően a folyamat minden szakaszában útmutatást nyújtani nekünk. Nagyon hálásak vagyunk a segítségért. Edit rendkívül professzionális, azonnal reagált kérdéseinkre akár e-mailben, akár telefonon. Azt is értékeltük, hogy semmiféle nyomást nem gyakorolt ránk és objektív szolgáltatast nyújtott. Edit tele van lelkesedéssel, megértéssel, becsületességgel, jól tájékozott, és nagyon elégedettek vagyunk az együttműködésünk eredményével. Mindenkinek ajánljuk szolgáltatásait!

 

Brandon, Florida 33510 - Az Eladó Ügynökeként


 

| 3 HÁLÓSZOBA | 2 FÜRDŐSZOBA | IKERGARÁZS | 136.38 M2 HASZNOS ALAPTERÜLET | ÁTADÁS MÁRCIUS 16 | ELADÁSI ÁR: $198,000 |

 

Tökéletes állapotban lévő, három háló- és két fürdőszobás családi ház, fedett terasszal, 1000 m2-es területen, a Brandon-régió szívében, közel az I-75-ös és I-4-es autópályákhoz, iskolákhoz, bevásárlási lehetőségekhez és éttermekhez. Nincsenek építkezési és térhasználati megkötések, sem pedig HOA díjak (Home Owners’ Association, közös költség). Szeparált alaprajz, keményfa padlóburkolat a hálókban és a lakótérben, csempe a vizes blokkokban. Újratervezett konyha, fa szekrények, vonzó gránit munkalapok, rozsdamentes acél konyhai gépek, teljesen új, hőszigetelt ablakok, egyéves légkondicionáló, fészer a hátsókertben extra tárolóhelynek, új garázsajtó és sok minden egyéb! Ezt látni kell, ki ne hagyja!

További részletekért forduljon hozzám bizalommal!