Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Skype Me™!
Hírek
Hírek

Retreat At ChampionsGate - Rövid Távú Bérbeadás, Nyaraló


ChampionsGate - The Retreat Családi Ház Típustervek

A tökéletesre tervezett gyepek és a két, Greg Normann tervezte 18 lyukú, elsőrangú golfpálya miatt nem véletlen, hogy amerikai és külföldi ingatlanvásárlókat egyaránt vonz ez a nyaraló stílusú golfüdülő, amely elsősorban rövid távú bérbeadásra szolgál. A Retreat At ChampionsGate lakóközösség számos minőségi, teljesen felszerelt, 4-től 8 hálószobás családi házból áll.

Részletek

ChampionsGate - Luxury Resort Sorház Típustervek

A ChampionsGate Resort elhelyezkedése révén tökéletes helyszín lehet az Ön új nyaralójának, hiszen rögtön az I-4-es út mellett található, mindössze pár percre a Walt Disney World Resort üdülőtől. Több fő autópálya köti össze ChampionsGate-et a környező területekkel, így Orlando belvárosa és az orlandói nemzetközi repülőtér is könnyen elérhetőek.

Részletek

ChampionsGate - Luxury Resort Villa Típustervek

A kétszintes Luxury Villas egyaránt ideális családi összejövetelekhez, hosszabb üzleti utak  helyszínéül vagy vendégfogadásra, és az otthon minden kényelmét biztosítani tudja, sőt! Minden házhoz saját úszómedence tartozik, ahol a hűs víz kioltja majd a bőrét égető floridai napsütést. 

Részletek

ChampionsGate The Retreat - Az Oázis Klubház

Az Oasis Clubhouse-ot a Lennar elit építtető cég építette, és nyaraló-stílusú szolgáltatásai mellett rendkívül barátságos hangulattal várja a lakókat. A csúcsminőségű, luxuskategóriás, 1486 m2-es Oasis Clubhouse a Retreat at ChampionsGate tulajdonosai és vendégei számára áll nyitva. Fedezze fel a szolgáltatások teljes palettáját és tekintse meg az alábbi fényképeket is!

Részletek

With 56 million tourists visiting every year, world famous theme parks, attractions, golf courses, and shopping, Orlando is the perfect place for a vacation home and one of the most popular short term rental destinations.

Orlandót 56 millió turista látogatja minden évben, hiszen világszerte híres vidámparkjai, látványosságai, golfpályái és üzletei révén a város tökéletes helyszín nyaralók és rövid távú ingatlanbérletek számára egyaránt.

 

Miért válassza ChampionsGate-et? Elhelyezkedés, elhelyezkedés, elhelyezkedés.

  • Helyi golfpályák
  • Üzletek, élelmiszerboltok és éttermek mindössze 3 percre
  • Mindössze 8 perc az OMNI HOTEL
  • Mindössze 12 perc a Walt Disney World & EPCOT
  • Mindössze 19 perc a Seaworld vidámpark
  • Mindössze 30 perc az Orlando nemzetközi reptér